dinsdag 16 januari 2018

Jeroen van der Boom in z'n eendje op YouTube

Naast zijn programma bij SBS6 lanceert Jeroen van der Boom vandaag zijn eigen programma op internet. Het short format, met als titel In mijn eendje, is via YouTube en de Facebookpagina van de zanger te zien. Van der Boom maakt in deze korte filmpjes de kijker deelgenoot van zijn bestaan als entertainer.

Er is niet alleen te zien hoe hij in zijn rode Eend op pad gaat om mensen te verrassen, maar gunt de kijker ook andere beelden uit zijn leven. “Als entertainer moet je je blijven ontwikkelen”, laat Jeroen weten. “Wat ik nu ga maken, is een combinatie van reguliere feel good televisie en een short format. Ik ben er razend enthousiast over. En zoals de titel In mijn eendje al zegt, ik doe alles alleen en vanuit mijn navigatie loze, rode eend. Die heb ik via Marktplaats gekocht en zelf opgeknapt. Hiermee rijd ik kriskras door Nederland om naar de mensen en hun achterliggende verhalen te gaan. Ik ben ervan overtuigd dat de verandering van het tv-landschap gaat bijdragen aan een succesvolle serie.”

Van der Boom doet voor dit programma zoveel mogelijk alles zelf. Hij selecteert de verhalen en wensen via zijn persoonlijke artiestenpagina en filmt het met een digitale vlogcamera. In mijn eendje is vanaf vandaag hier te volgen.

Bron: Broadcast Magazine

Bericht delen