Jan-Willem van Engelen start Topcast Media
woensdag 6 mei 2020

Jan-Willem van Engelen start Topcast Media

Jan-Willem van Engelen vertrok eind januari 2020 als zendermanager van NPO Radio 2 en NPO Radio 5. Inmiddels heeft hij laten weten dat hij start met het bedrijf Topcast Media.

Hij meldde destijds: “Bij mijn aantreden als zendermanager van NPO Radio 2 en NPO Radio 5 in 2017 kreeg ik de taak om de nieuwe positionering van beide zenders verder vorm te geven. Bijna drie jaar verder is die missie meer dan geslaagd. Missie geslaagd betekent voor mij dat het tijd wordt op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging.”

Die nieuwe uitdaging blijkt nu het nieuwe podcastlabel Topcast Media te zijn. “In samenwerking met vooraanstaande programmamakers gaan we spraakmakende content creëren en verrijken we de luisteraar. Samen transformeren we het Nederlandse audiolandschap. Wij stellen makers in staat de beste content te creëren en luisteraars te bereiken, op basis van duurzame verdienmodellen en impactvolle promotie. En verder bieden wij bedrijven en organisaties nieuwe mogelijkheden om waardevolle doelgroepen effectief te bereiken.”

Naast Jan-Willem van Engelen als creatief directeur wordt Topcast Media opgezet door Freek Heinen als algemeen directeur en Stan Steeghs als commercieel directeur.

Bron: BM

Bericht delen