Dinsdag 16 januari 2018

Internetbezoek RTL enorm gestegen

Mede dankzij de uitstekende cijfers van Buienradar.nl is het totale webdomein van RTL Nederland nu nummer 3 in de STIR-ranking, vlak achter De Telegraaf en Sanoma Media. Een prachtig resultaat, met 8,6 miljoen bezoekers in juni.

Arno Otto, Managing Director Digital Media van RTL Nederland: “RTL is van nummer 12 vorig jaar juni gestegen naar nummer 3 nu. Daarmee is een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan en de overname van Buienradar.nl heeft hieraan een belangrijke bijdrage geleverd.”

“We zijn ontzettend blij en trots met het behaalde resultaat en de sterke digitale positie die we hiermee hebben bereikt. Grote sites als RTLnieuws.nl, RTLXL.nl en Buienradar.nl laten alledrie een autonome groei zien, en zorgen voor een fundament onder de groei van het totale webdomein van RTL Nederland.”

Volgens Comscore behaalde Buienradar.nl specifiek op 28 juni een enorme piek, met 58 miljoen pageviews en 3,2 miljoen pageviews op de mobiele website. Behalve de homepage bekeken veel bezoekers de voorspelling voor de komende drie uur.

Bron: RTL Nederland

Bericht delen