dinsdag 16 januari 2018

Internationale tv-zender voor eventplanners

De eerste internationale online tv-zender voor opdrachtgevers en organisatoren van evenementen is een feit. Op www.eventplanner.tv zijn regelmatig nieuwe afleveringen te zien, die de kijker inspireren bij de organisatie van evenementen.

Eventplanner.tv is al langer beschikbaar voor de Belgische en Nederlandse eventsector. De zender brengt televisie over de snel evoluerende branche. Naast de Nederlandstalige uitzendingen op eventplanner.nl komen er nu dus ook Engelstalige afleveringen voor een wereldwijde doelgroep.

De  zender brengt geen traditionele eventverslagen, wel prangende interviews met opiniemakers uit het evenementenvak, reportages en trends. De eerste pilotafleveringen staan online. Niet toevallig gaat de eerste testaflevering over culturele verschillen die mogelijk roet in het eten gooien bij de organisatie van internationale evenementen. In de tweede aflevering onthult de zender geheimen om social media succesvol in te zetten voor evenementen.

Een deel van de investeringen die nodig waren voor de uitbouw van de internationale tv-zender is gefinancierd door kijkers die via crowdfunding hun bijdrage leverden.

Bron: Eventplanner.tv

Bericht delen