dinsdag 16 januari 2018

IDTV werkt samen met Hot Pepper

IDTV en Hot Pepper gaan gezamenlijk YouTube formats ontwikkelen en produceren. In februari 2017 zal naar verwachting het eerste YouTube-kanaal gelanceerd worden.

IDTV is één van de grootste Nederlandse onafhankelijke productiemaatschappijen.

Suzanne, Pronk Head of Digital IDTV: “Ik ben ontzettend blij met de samenwerking met Hot Pepper. Wij begrijpen elkaars taal en vak. Wat voor mij als digital native binnen de tv wereld ontzettend fijn is.”

Bekende tv-producties van IDTV zijn onder meer: Wie is de Mol?, De Rijdende Rechter, vtwonen en CupCakeCup. Naast televisieprogramma’s ontwikkelt en produceert IDTV online formats voor LindaTV, Libelle TV en vtwonen. Om voorop te blijven zal IDTV zich ook moeten blijven ontwikkelen op het gebied van online video binnen de sociale video kanalen.

“Een samenwerking met een partij als Hot Pepper maakt het mogelijk om dit binnen een productiemaatschappij sneller te realiseren”, aldus Suzanne Pronk. Hot Pepper is een jaar geleden gestart en heeft al diverse succesvolle YouTube formats ontwikkeld voor andere Nederlandse productiemaatschappijen.

“Hot Pepper is een digital first, creative studio, waar zij digital formats ontwikkelen, verkopen en produceren. Sinds een jaar  zijn wij druk bezig met het bedenken en produceren van digitale formats. Onze kracht is dat wij graag bedrijven helpen die digitale ambities hebben en om deze samen met hun te verwezenlijken. Ik kijk dan ook erg uit naar deze samenwerking”, aldus Romario van ’t Land.

Bron: IDTV/Broadcast Magazine

Bericht delen