dinsdag 16 januari 2018

Hyves lanceert Hitradio

Hyves heeft nu een eigen, ingebouwd radiostation: Hyves Hitradio. Sky Radio en Radio Veronica stellen de playlist samen. Hyvers praten veel over muziek, dus Hyves denkt vrij goed in te kunnen schatten waar ze warm voor draaien.

Elke week wordt de lijst ververst en beter afgestemd op de muziekvoorkeuren van de Hyver, die de tracks kunnen respecteren en van commentaar voorzien. Zo krijgt het station ook nog een sociaal sausje.

“Hyves wil mensen met elkaar verbinden en muziek is daarvoor bij uitstek geschikt. Het is één van de meest besproken onderwerpen op Hyves en we werken al nauw samen met diverse artiesten. Hyves Hitradio is een mooie aanvulling op wat we bieden als contentnetwerk met nieuws, sport en entertainment. De Sky Radio Group is als zusterbedrijf binnen TMG de ideale samenwerkingspartner,” aldus directeur Marc de Vries.

“Dankzij Hyves Hitradio kunnen Hyvers nu genieten van een altijd actuele playlist met de lekkerste hits, gemixt met een stevige urban component,” vertelt AbTrik, ceo van Sky Radio Group. “De music directors zetten de basis en die worden steeds gefinetuned aan de hand van de Respects van Hyvers. Hyves Hitradio is zo een goed voorbeeld van hoe radio social wordt. Er is immers al genoeg ‘standaard’ hitradio op de FM.”

Hyves Hitradio wordt niet onderbroken door reclame. Bij het opstarten van de player is een preroll en een banner te zien van één van de sponsors.

Bron: Hyves/Broadcast Magazine

Bericht delen