Dinsdag 16 januari 2018

Humberto presenteert dagelijkse talkshow TeamNL

Humberto Tan presenteert sinds donderdag op www.teamnl.org dagelijks de talkshow Studio TeamNL. Chef de mission Maurits Hendriks is om 18.00 uur te gast in de eerste uitzending en geeft een dag voor de opening van de Spelen in Rio een update over hoe TeamNL ervoor staat.

Tan heeft elke dag sporters, coaches, oud-sporters, bekende Nederlanders en andere gasten aan tafel om te praten over de Olympische Spelen en TeamNL in het bijzonder. Sportmarketeer Bob van Oosterhout en sportjournalist Anne-Greet Haars gaan dagelijks in op de laatste ontwikkelingen rondom de equipe.

Studio TeamNL wordt opgenomen in het Holland Heineken House, op een terras buiten aan het zwembad. Het programma is te bekijken op TeamNL.org, maar ook in de TeamNL app, @TeamNLtweets, YouTube TeamNL en Facebook TeamNL.

Humberto Tan verheugt zich op de Olympische Spelen: “Het grootste sportevenement ter wereld, met maar liefst 242 Nederlandse deelnemers voor TeamNL, en dan ook nog in één van de mooiste steden ter wereld. Via Studio TeamNL zorgen we ervoor dat alle Nederlandse sportfans dichtbij de sporters komen.”

Studio TeamNL wordt gemaakt door het content team van TeamNL zelf. Dit team creëert dagelijks unieke content voor alle online kanalen van TeamNL. De TeamNL kanalen bieden ook het programma en updates van wedstrijden van de TeamNL sporters.

Bron: TeamNL/Broadcast Magazine

Bericht delen