Hugo Borst nieuwe presentator voetbalshow Panenka op AD Play
vrijdag 29 juli 2022

Hugo Borst nieuwe presentator voetbalshow Panenka op AD Play

Vanaf maandag 1 augustus is schrijver, presentator en voetbalcriticus Hugo Borst te zien in Panenka. Hij presenteert de voetbalshow op AD Play de komende weken samen met Etienne Verhoeff.

Daarna is hij ook nog regelmatig te zien met een dwarse kijk op de in het weekend ervoor gespeelde voetbalwedstrijden. Panenka is elke maandag om 18.00 uur te zien via AD.nl/play, in de AD app en bij de aangesloten regionale titels.

Hugo Borst: “Vanaf 1969 lees ik het AD. Sinds 1995 schrijf ik voor mijn krant. Vandaag de dag is de krant een multimediaal fenomeen. Hoe leuk is het om aan de AD-podcast en aan Panenka deel te nemen! Omdat een mening spannender is dan een feit ben ik er volgens mij erg geschikt voor. Ik ga op tenen staan, maar ik zal ook de loftrompet steken hoor. Want voetballers en trainers plagen moet, maar deze boomer is ook graag bereid complimenteus te zijn.”

Voetballiefhebber Hugo Borst (60) is schrijver, journalist, televisie- en radiomaker en een graag geziene gast in talkshows en voetbalprogramma’s. Zo verscheen hij tussen 2003 en 2011 wekelijks in Studio Voetbal en presenteert hij sinds 2013 met Henry Schut op zondagmiddag het klassieke radioprogramma NOS Langs de Lijn. Voor het AD en de regionale dagbladen schrijft hij op maandag een column over voetbal. Ook is hij mede hoofdredacteur van het blad Hard Gras.

De komende drie weken is Borst co-host. Dan keert Sjoerd Mossou weer terug. Ook daarna zal Borst regelmatig te zien zijn. Andere presentatoren zijn Hidde van Warmerdam en Etienne Verhoeff. Panenka is sinds 2017 te zien in de app en op de site van het AD en de aangesloten regionale titels BN DeStem, Brabants Dagblad, Eindhovens Dagblad, De Gelderlander, de Stentor, PZC en Tubantia.

Play is het nieuwe video-on-demand-platform van het AD. Elke dag verschijnen daar nieuwe video’s met achtergronden van het nieuws en sportevenementen. Binnenkort wordt Play ook uitgerold bij de overige regionale titels van DPG Media.

Bron: DPG Media/BM
Foto: Pim Ras/DPG Media

Bericht delen