dinsdag 16 januari 2018

HilversumTV brengt het beste uit 65 jaar tv

Iedereen die opnieuw wil genieten van de beste programma’s uit 65 jaar publieke omroep kan vanaf vandaag terecht op HilversumTV. Dit videoplatform brengt de kijker met één muisklik terug bij legendarische programma’s als Swiebertje, Van Kooten & De Bie, Eén van de Acht of historische Journaal-uitzendingen.

HilversumTV verzamelt de mooiste uitzendingen van de publieke omroep van de afgelopen 65 jaar en biedt ze aan in een eigentijdse, overzichtelijke vormgeving op internet. Een zoekfunctie brengt duizenden programma’s van toen binnen handbereik. De komende tijd wordt het aanbod dagelijks verder uitgebreid. Binnen enkele maanden zal het platform meer films en series bieden dan Netflix.

HilversumTV is gratis. Het is een particulier initiatief van media-ondernemer Richard Otto, die hiermee het oude kijken wil vernieuwen en oude uitzendingen een tweede leven wil geven. “Het zijn legendarische tv-programma’s van de publieke omroep, die nog niks aan waarde hebben ingeboet. En die bovendien al door de belastingbetaler zijn betaald. De programma’s zijn door particulieren of omroepen op YouTube gezet en wij hebben met HilversumTV het beste daaruit geselecteerd”, aldus Otto. “Alles in hoge kwaliteit en alleen hele programma’s, geen fragmenten.”

HilversumTV is te vinden op hilversumtv.nl en is te bekijken op tv’s met internet, pc’s, tablets en smartphones. Binnenkort ook met een HilversumTV-app voor iOS en Android.

Bron: HilversumTV/Broadcast Magazine

 

Bericht delen