Dinsdag 16 januari 2018

Harry Vermeegen aan de slag voor Voetbalflitsen.nl

Harry Vermeegen gaat video’s maken voor Voetbalflitsen.nl, een website met voetbalnieuws die maandelijks zo’n 1,4 miljoen unieke bezoekers trekt. Vermeegen gaat interviews en items met bekende voetballers maken en wedstrijden in de Eredivisie voorspellen. De eerste video’s zijn vanaf deze week te zien.

Vermeegen: “Voetbalvrienden, vanaf nu ga ik meedoen op Voetbalflitsen.nl! Interviews maken en reportages met spelers en trainers… Ik krijg zelfs een eigen pagina, dus ik heb er zin in!”

Voetbalflitsen staat bekend om voetbalcontent die massaal wordt gedeeld via Facebook, Twitter en Whatsapp. De video’s met Vermeegen passen goed binnen de sociale content strategie . “Harry staat garant voor humor en laagdrempeligheid. Hij weet als geen ander sappige uitspraken bij voetballers te ontlokken”, laat SOCIOS (uitgever van Voetbalflitsen.nl) bij monde van directeur Jasper Swelheim weten.

De online voetbalwinkel Voetbalshop.nl is partner in het project “Het videoproject met Harry Vermeegen is een volgende logische stap in de samenwerking met SOCIOS. Het gaat ons helpen bij het verder verhogen van de brand awareness van Voetbalshop via social media”, aldus Bas Perik, mede-eigenaar. “Harry heeft toegang tot de wereld van het profvoetbal en weet als geen ander hoe je voetbalvideo’s moet maken die de potentie hebben viraal te gaan via social media. We verheugen ons enorm!”

In het kader van deze samenwerking maakt Vermeegen onder andere het item Schiet-em in de winkelwagen, waarin Eredivisie-spelers hun balgevoel op bijzondere kunnen tonen.

Bron: Voetbalflitsen/Broadcast Magazine

Bericht delen