GTST Stories komt terug op Instagram
Vrijdag 28 juni 2019

GTST Stories komt terug op Instagram

Op vrijdag 5 juli is de laatste GTST-aflevering van het seizoen te zien bij RTL 4. In de zomercliff-aflevering doet Janine een schokkende ontdekking. Voordat het nieuwe seizoen in september start kunnen fans vanaf maandag 12 augustus hun hart ophalen aan GTST Stories: Hartsvriendinnen? Dit is de tweede keer dat GTST een exclusief verhaal beschikbaar stelt voor Instagram Stories.

In GTST Stories: Hartsvriendinnen? is in drie weken het verhaal van Nina en Puck te zien. Puck Odolphy (Annefleur van den Berg) duikt opeens op in het leven van Nina Sanders (Marly van der Velden). Het liefst wil ze ook een leven leiden zoals Nina, ze doet er dan ook alles aan om indruk op haar te maken. De geschiedenis van de vriendinnen is in een uitgebreid verhaal te lezen in het GTST Magazine dat vanaf donderdag 4 juli in de winkels ligt. Net als bij de eerste GTST Stories met Valentijn Sanders (Vincent Visser), zal ook dit keer de hoofdrolspeler aan het einde van het verhaal meekomen naar Meerdijk.

RTL en EndemolShine Nederland waren de eerste die voor een dramaserie een verhaal hebben ontwikkeld speciaal voor Instagram Stories. De eerste GTST Stories was een succes, het aantal kijkers steeg met 51 procent. In totaal waren er 14 miljoen impressies van GTST Stories: Valentijns Vlucht. Het aantal Instagramvolgers van GTST steeg met 25.000 fans in twee weken.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen