dinsdag 16 januari 2018

GTST-locaties te bezoeken via Meerdijk app

Op 23 november lanceerde GTST haar nieuwe GTST Meerdijk app, die toegang geeft tot de fictieve locaties uit de serie. Via de gratis app, die beschikbaar is voor iOS en Android, kunnen fans virtueel door Meerdijk lopen, een kijkje nemen in De Rozenboom of op bezoek gaan bij Boks.

Op die manier duiken zij dieper in het verhaal van GTST. ‘Er gebeurt namelijk veel meer in Meerdijk dan je ziet op televisie’, zo stelt RTL.

De Meerdijk app loopt parallel aan de serie op televisie. In de app kunnen verschillende games gespeeld worden, maar worden ook nieuwe karakters bekend gemaakt. Op een later moment  krijgt de kijker zelfs inspraak in de verhaallijn. Het nieuwe GTST-platform is een logisch vervolg op de televisieserie en de eerdere applicaties en games die rondom de zomercliffhangers vele fans aan zich wisten te binden.

Elke periode staat er een ander verhaal centraal dat gekoppeld is aan de actuele verhaallijnen. Door het oplossen van diverse raadsels en puzzels komen fans steeds verder in het verhaal en worden zij beloond met extra content in de vorm van scenes, flashbacks en sneak peeks over de verschillende verhaallijnen.

Door zowel de serie te bekijken als de app te volgen krijgt de kijker toegang tot al het beschikbare en exclusieve GTST-materiaal. Meerdere keren per week wordt er nieuwe content aan de app toegevoegd.

De GTST Meerdijk app is gratis te downloaden voor iPhone en Android smartphones.

Bron: RTL Nederland/Broadcast Magazine

Bericht delen