dinsdag 16 januari 2018

GTST lanceert nieuwe selfie app

De personages Lucas Sanders en Vincent Muller lanceerden op donderdag 2 april, in de RTL 4-serie Goede Tijden, Slechte Tijden, de nieuwe app [X]SELFIE. Niet alleen in Meerdijk gaan zij met deze app uitdagingen aan, ook is de app vanaf nu gratis te downloaden in de app stores.

Fans van GTST maar ook social media-liefhebbers kunnen hun hart ophalen met het spelen van deze game rondom het maken van selfies.

De [X]SELFIE app daagt spelers dagelijks uit om selfies te maken door middel van bijzondere, spannende en humoristische opdrachten (challenges). Spelers kunnen zelf ook challenges bedenken en hun vrienden uitdagen en kunnen punten verdienen door de opdrachten te voltooien.

Door het verzamelen van likes op de inzendingen, volgt er bovendien een ranking per uitdaging, waarbij de creatiefste, origineelste of grappigste selfie de uitdaging wint. Hiermee zijn extra punten te verdienen en is regelmatig een prijs te winnen. De behaalde punten worden verzameld op het profiel van de speler. Selfies maken wordt door [X]SELFIE spannender en spelers kunnen zich van hun creatieve kant laten zien.

De app [X]SELFIE is beschikbaar voor iOS en Android. [X]SELFIE is ontwikkeld door Endemol Concepts in samenwerking met RTL Digital Media.

Bron: RTL Nederland/Broadcast Magazine

Bericht delen