De Grote Bram Krikke Show met Bram Krikke gaat zondag van start
zaterdag 6 februari 2021

De Grote Bram Krikke Show met Bram Krikke gaat zondag van start

Bram Krikke gaat voor Videoland de Tweede Kamerverkiezingen verslaan. In De Grote Bram Krikke Show met Bram Krikke zet hij zijn ongepolijste interviewstijl in om het Binnenhof onveilig te maken, waarbij hij de hulp van bekende Nederlanders inschakelt.

De Grote Bram Krikke Show met Bram Krikke combineert het onmogelijke: showbizz én politiek in één ongemakkelijk programma en is vanaf zondag 7 februari wekelijks te zien bij Videoland.

Met een flinke dosis lef, bravoure, geklungel en een tikkie tegenzin beweegt Bram zich door het politieke landschap van Nederland in verkiezingstijd. Hij zet koers op een politiek avontuur waarin hij constant afgeleid wordt door bekende Nederlanders, persiflages en populaire programma’s.

Hij ondervraagt politici en entertainmentsterren over zaken die Nederland volgens hem écht bezighouden en maakt de ene na de andere opwachting in succesprogramma’s zoals Mocro Maffia, Tussen Kunst & Kitsch en The Masked Singer. Met zijn bus gaat Bram op avontuur door het Nederlandse televisielandschap en de wekelijkse entertainmentactualiteiten.

De Grote Bram Krikke Show met Bram Krikke wordt geproduceerd door Human Factor TV.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen