Groeten van Gerri nu te zien op Netflix
zondag 2 augustus 2020

Groeten van Gerri nu te zien op Netflix

De tragikomische film Groeten van Gerri, over een scheikundeleraar tijdens de corona-lockdown, is door Frank Lammers geregisseerd en hij is daarnaast te zien in de hoofdrol. De film was vanaf 25 juni vier weken te zien bij Pathé Thuis. Sinds zondag 2 augustus is de film te bekijken bij Netflix.

Terwijl heel Nederland thuis zit vanwege het coronavirus, gaat in Groeten van Gerri scheikundeleraar Gerri van Vlokhoven (45) viraal in zijn niet-zo-witte ondergoed. Tijdens een virtuele les aan z’n middelbare school-leerlingen geeft hij een bevlogen demonstratie, maar is even vergeten dat hij geen broek had aangetrokken die ochtend. De telefoon staat roodgloeiend. Nog nooit was Gerri zo beschaamd, maar ook nog nooit zo populair. Wat nu?

Naast Frank Lammers spelen Sanne Langelaar, Heddy Lester, Fedja van Huêt, Kees Boot, Viggo Waas en Evalinde Lammers een rol.

Het scenario van Groeten van Gerri is speciaal op filmen tijdens de coronacrisis geschreven door Michiel Stroink naar een idee van Frank Lammers. De film is geproduceerd door Rachel van Bommel van Millstreet Films.

Bron: BM

Bericht delen