Grenzen van humor onderzocht in Too Soon de Podcast
woensdag 13 mei 2020

Grenzen van humor onderzocht in Too Soon de Podcast

In Too Soon de Podcast praat Frank van der Lende met drie comedians over de grenzen van humor. Aan de hand van de actualiteit bespreken ze de grappen die ze maken.

Wat valt onder goede smaak, en wanneer ga je die grens over? Too Soon de Podcast is een podcast van BNNVARA en NPO 3FM en is vanaf woensdag 13 mei om de week te beluisteren op Spotify en diverse podcast-apps.

Frank van der Lende: ”Humor om te lachen! Of toch niet? De grens van waar je wel en niet grappen over kunt maken, schuift met de week op. Het coronavirus is bijvoorbeeld verschrikkelijk: kun je daar nu al harde grappen over maken? Zowel die harde grappen als die discussie daarover hoor je in Too Soon de Podcast met mijn geestige vrienden Klaas Prins, Kiki Schippers en Ruud Smulders.”

Over de makers
Kiki Schippers schrijft een wekelijkse column in het AD en maakt satire voor Spijkers met Koppen. Op haar trofeeënkast staan zowel de publieksprijs als de persoonlijkheidsprijs van het Cameretten Festival en de Annie M.G. Schmidtprijs waar ze in vijf jaar tijd vier keer voor werd genomineerd.

Klaas Prins zou dit jaar met zijn eerste soloprogramma gaan touren, na zeven jaar stand up comedy. Klaas is tekstschrijver voor Ranking the Stars en de Quickest Quiz. Daarvoor was hij redacteur voor Beste Kijkers, First Dates, Slimste Mens en Hufterproef.

Ruud Smulders is te zien op Comedy Central in Comedians in Quarantaine. Hij bracht onlangs zijn eerste hiphop album uit en maakte vier seizoenen Hufterproef (EO/WNL).

Frank van der Lende presenteert samen met Eva Koreman Frank & Eva: Welkom Bij De Club! op NPO 3FM.

Bron: BNNVARA/BM

Bericht delen