Gratis kaarten Mobile Movie Days
maandag 3 september 2018

Gratis kaarten Mobile Movie Days

Tijdens de Mobile Movie Days staat op 7 september de wereld van nieuws verslaan en content creëren met smartphones centraal in Instituut Beeld en Geluid in Hilversum. Een snel groeiend fenomeen met inmiddels wereldwijd duizenden mobile journalists.

Beroemde mobile journalists als Yusuf Omar (foto) delen hun ervaring en nemen de bezoekers mee naar de toekomst van de mobiele journalistiek. Voor de lezers van BM zijn er vijf vrijkaarten ter waarde van 149 euro per stuk! Mail naar info@mobilemoviedays.com en maak kans om er bij te zijn tijdens dit unieke event van de Mobile Movie Days.

Ze maken dankzij de simpele techniek en professionele kwaliteit opmerkelijke reportages. Vaak over onderwerpen die niet door mainstream media worden opgepakt, omdat ze te controversieel zijn dan wel dat sprake is van censuur. Ook worden nieuwe vormen van visualisatie gebruikt met opmerkelijke resultaten.

Een van de beroemde gastsprekers is Yusuf Omar. Deze ex-CNN reporter maakte wereldfaam met zijn mojo-reportage over het extreme geweld tegen vrouwen in Zuid-Afrika. Tijdens de MOJO Conference zijn er tevens workshops over het gebruik van smartphones en visual storytelling. De MOJO Conference is een onderdeel van Mobile Movie Days. Aanmelden en meer over het programma en andere sprekers: www.mobilemoviedays.com

Bron: BM

Bericht delen