Grand SpinAward voor NOS
donderdag 23 mei 2019

Grand SpinAward voor NOS

Op woensdagavond in de Amsterdamse club Escape zijn de SpinAwards uitgereikt. In totaal werden 19 Gouden, 21 Zilveren en 1 Grand SpinAward uitgereikt.

De NOS ontving de Grand SpinAward. Deze prijs is voor de partij die het digitale denken het afgelopen jaar het meest heeft verder gebracht. De NOS viel op met de redactionele producties Onder de duim (over telefoonverslaving) en Ik zie wat jij niet ziet (over depressie). De omroep wordt geroemd om zijn innovatiekracht en doorzettingsvermogen op het digitale vlak.

De gouden ring voor de Digital Celebrity ging naar Tim Hofman. Deze prijs is voor de online beroemdheid met de creatiefste innovaties van het afgelopen jaar. Juryvoorzitter Jacqueline Vizee: “Tim Hofman heeft afgelopen jaar ervoor gezorgd dat het kinderpardon weer in de belangstelling kwam te staan. Dit deed hij via zijn YouTube-format BOOS met een item over Nemr.”

De SpinAwards bestaan sinds 1998 en worden georganiseerd door de Stichting SpinAwards, in 2018 overgenomen door Sijthoff Media.

Bron: Adformatie/BM

Bericht delen