dinsdag 16 januari 2018

Glamour start online series op Makers Channel

Fashion magazine Glamour lanceert donderdag samen met online video platform Makers Channel haar eerste online serie: Elite Top Model Diaries. In deze wekelijkse serie volgen de kijkers modellen die momenteel in het Elite Model Home verblijven. Hier worden modellen klaar gestoomd voor een carrière.

In de serie maakt de kijker kennis met topmodellen Julia, Aniek, Romy, Aimee en Lucette.

De Nederlandse – en soms internationale – modellen leren tijdens hun verblijf alles wat nodig is om als model in het buitenland te kunnen werken. De camera volgt ze in het huis en laat alles zien, van kookcursussen tot bokslessen. Suzanne Pots, Director Elite Amsterdam legt uit: “Topmodel word je niet zomaar, daar is meer voor nodig dan het hebben van het perfecte lijf en een bijzonder gezicht. Je attitude, algemene kennis, uithoudingsvermogen en sociale vaardigheden spelen ook een rol bij het al dan niet behalen van de top.”

De serie is tot stand gekomen in samenwerking met online video platform Makers Channel. Elke aflevering zal de eerste 48 uur te zien zijn op Makers Channel en daarna op het YouTube-kanaal van Glamour.

Glamour en Makers Channel lanceren op korte termijn nog meer series. Zo kan de kijker binnenkort wekelijks meeleven met Glamour’s Fashion Features Editor Stephanie Broek. Haar online serie Hi Fashion! geeft een kijk in de Nederlandse modewereld en is geïnspireerd op de Franse serie van modejournaliste Garance Doré. Daarnaast kan de doelgroep van Glamour binnenkort de online serie Mannenpraat volgen. Real time kunnen er (pikante) vragen worden gesteld aan de leukste mannen van Nederland.

Sanne Groot Koerkamp, hoofdredacteur Glamour: “Ik ben blij met de samenwerking met Makers Channel. Het geeft ons de kans om met hun professionele videoteam te gaan inzetten op videocontent.”

Bron: Makers Channel/Broadcast Magazine

Bericht delen