Gierige Gasten terug met nieuw seizoen van Robin Hood
donderdag 18 juni 2020

Gierige Gasten terug met nieuw seizoen van Robin Hood

Drie jaar na de lancering van het eerste seizoen is het zover: de Gierige Gasten gooien hun weldoeners-cape weer om voor een nieuw seizoen van Robin Hood.

Op ludieke wijze vereffenen de mannen de rekening met oplichters die geld verdienen, ten koste van anderen. De opbrengst hiervan gaat naar mensen die het geld goed kunnen gebruiken. Robin Hood is vanaf 18 juni om 16.00 uur te zien op het YouTube-kanaal van Gierige Gasten.

Nu zal de pijl en boog van Robin Hood in deze tijd weinig oplossen, maar de wereld een beetje beter maken, is ook anno 2020 zeer welkom. Ook in deze tijd onttrekken louche figuren en organisaties zich aan de regels of maken misbruik van hun machtspositie. Gelukkig staan de Robin Hood’s van de lage landen klaar om hen een koekje van eigen deeg te geven.

In deze zesdelige serie zullen Martijn en Niels van de Gierige Gasten afrekenen met zes verschillende oplichters, die aantoonbaar op een onrechtmatige manier hun geld hebben verdiend. In de eerste aflevering spreken de mannen af met een bekende, die zich schuldig maakt aan de verkoop van kapotte of niet geleverde producten. Ze bedenken een list, om de rekening met hem te vereffenen. De opbrengst van deze actie wordt net als in iedere aflevering geschonken aan een goed doel. Net zoals Robin Hood dat zou hebben gedaan.

Het YouTube kanaal Gierige Gasten is sinds 1 april onderdeel van Talpa Network en wordt in 2020 het nieuwe online platform van Veronica. Hiermee wordt vooral de mannelijke doelgroep in de leeftijd van 18 tot 24 jaar bereikt.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen