Giel Beelen lanceert podcastserie met beroemde dj’s
dinsdag 15 oktober 2019

Giel Beelen lanceert podcastserie met beroemde dj’s

Giel Beelen start woensdag met een podcastserie over de geschiedenis en huidige staat van de dancemuziek in Nederland. De radio-dj van Veronica interviewt de komende weken de meest bekende dj’s van Nederland, acht in totaal.

“Ik ben er al een tijd mee bezig en heb diverse gesprekken opgenomen”, aldus Beelen die op de dag dat Amsterdam Dance Event begint aftrapt met Armin van Buuren. De Leidenaar is de laatste tijd openhartig over de mentale problemen in de dancescene.

“Armin vertelt onder meer over zijn bezoek aan een psycholoog. En over het moment dat hij op de dj-lijst iets zakt, voor de buitenwacht dus wat omlaag gaat maar zich juist in die periode bevrijd voelt en This is what it feels like maakt”, aldus Beelen die veel terugblikt. “Naar de begintijd, waarin dj’s zelf ook nog de toiletten moesten schoonmaken.”

Behalve Van Buuren spreekt Beelen ook met Laidback Luke, Ferry Corsten, Don Diablo, Chocolate Puma, Fedde le Grand, Chuckie en DJ Tiësto. De podcastserie Can You Feel It duurt een uur per aflevering en is op onder andere Spotify en iTunes te beluisteren.

Bron: AD/BM

Bericht delen