Gesprekken met BN’ers over muziek in podcast Annemieke Schollaardt
dinsdag 26 mei 2020

Gesprekken met BN’ers over muziek in podcast Annemieke Schollaardt

In de podcastserie Prominent Aanwezig spreekt AVROTROS-dj Annemieke Schollaardt met een prominente gast over de rol van muziek in zijn of haar leven.

Tijdens de ongedwongen persoonlijke gesprekken komt ze onder andere te weten van welke artiest haar gast daadwerkelijk álles weet, op welk guilty pleasure-nummer hij of zij vroeger losging, maar ook welk nummer een speciale betekenis heeft en waarom. Prominent Aanwezig is vanaf zondag 31 mei te beluisteren via NPORadio2.nl/podcasts, Avrotros.nl/podcasts en populaire podcast apps als Apple Podcast en Spotify.

Tijdens de gesprekken laten Annemiekes gasten soms een verrassende kant van zichzelf zien, want wie had verwacht dat Frank Evenblij werkelijk alles weet over symfonische jaren 70 rock? En wat heeft Eric Corton met het nummer Memories uit de musical Cats? Ook presentator Splinter Chabot, actrice Tina de Bruin, presentatrice Dione de Graaff en wetenschapsjournalist Diederik Jekel nemen plaats aan de keukentafel.

Annemiekes passie voor muziek en interesse in de mensen voor wie ze draait, komen samen in de podcastserie. Want wat is er nou fijner dan praten over muziek? Met vragen en stellingen als leidraad gaat de NPO Radio 2-dj door de muzikale voorkeur en het muzikale leven van haar gast heen. Haar gast kiest, Annemieke draait en zij praten.

Bron: AVROTROS/BM

Bericht delen