Videoland-serie In Shape Met Gaby maandag gelanceerd
Maandag 18 januari 2021

Videoland-serie In Shape Met Gaby maandag gelanceerd

Gaby Blaaser (34) wil heel Nederland voorzien van strakke billen. Om dat voor elkaar te krijgen is de fitness influencer vanaf maandag te zien op Videoland met het eigen sportprogramma In Shape Met Gaby.

Met 20 minuten durende full body workouts, waarbij de booty, abs en benen getraind worden, zorgt ze dat de kijker thuis fit en met een positieve mindset het jaar in gaat. De trainingen zijn ‘apartment safe’, wat betekent dat de vitrinekast niet zal gaan trillen. In Shape Met Gaby is vanaf maandag 18 januari vier weken lang op werkdagen te zien bij Videoland.

Gaby zet alles op alles om de kijker thuis te laten zweten. Haar workout-buddy’s die zich aan de trainingen gaan wagen zijn onder anderen YouTubers Kalvijn (Kelvin Boerma) en Nina Warink, Drag Race Holland-drag queens Miss Abby OMG en Janey Jacké, beste vrienden Dennis en Koen, actrice Abbey Hoes en zanger Danny Froger en zijn vriendin Ann Dominique.

In Shape Met Gaby is geproduceerd door Tuvalu Media. En verschijnen 20 afleveringen. Gaby Blaaser was vorig jaar te zien op Videoland in The Bachelorette, een reality-show waarin vrijgezelle mannen streden om haar hart. Ze werd bekend door haar rol in de series SpangaS en Goede Tijden, Slechte Tijden.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen