Froukje de Both presenteert webserie Is scheiden lijden?
zaterdag 18 mei 2019

Froukje de Both presenteert webserie Is scheiden lijden?

In de nieuwe serie Is scheiden lijden? op ditiskees.nl voert Froukje de Both intieme gesprekken met Bridget Maasland, Paulien Huizinga, Tatum Dagelet, Miljuschka Witzenhausen en Evelyn Struik over de breuk met de vaders van hun kinderen.

In vier afleveringen vertellen de presentatrices hoe er op een periode van verliefdheid en geluk, een pijnlijke periode van intens gemis volgde. Maar ook hoe zij dit getrotseerd hebben en nu weer kunnen lachen om én met hun ex.

Froukje de Both: “Het leven loopt niet altijd zoals je had verwacht of gehoopt. Het niet iedere dag zien van mijn dochter heeft me altijd veel verdriet gedaan en ik ben zeker niet de enige die dit ervaart. Met deze serie wil ik al die vrouwen die hiermee worstelen laten zien dat ze niet alleen staan, dat hun verdriet gerechtvaardigd is en er ook weer betere tijden zullen aanbreken. Met opgeheven hoofd verder gaan betekent niet dat je altijd moet doen alsof alles ‘goed’ gaat.”

Op de website ditiskees.nl vertellen bekende en onbekende vrouwen in columns en video’s verhalen over alledaagse zaken als liefde, relaties, lifestyle en mode. Hierin wordt niet blind gevolgd wat een ander doet, maar gaat ieder uit van haar eigen kracht.

Bron: Ditiskees/BM

Bericht delen