Frank Evenblij en Erik Dijkstra maken Bureau Sport podcast
dinsdag 1 februari 2022

Frank Evenblij en Erik Dijkstra maken Bureau Sport podcast

Frank Evenblij en Erik Dijkstra trappen een nieuw project af met de eerste aflevering van de Bureau Sport Podcast. In deze podcast vragen ze niet alleen sporters het hemd van het lijf, maar ligt de focus ook op de kennis van de heren zelf.

Elke maandag geeft het duo op geheel eigen wijze hun kijk op het afgelopen sportweekend en blikken ze vooruit op de week die komen gaat. Vrijuit en ongezouten, zonder aanziens des persoons maar met veel inside information over sport en de sportwereld.

De Bureau Sport Podcast is vanaf nu elke week bij BNNVARA te beluisteren via je favoriete podcast-app, nporadio2.nl/podcasts, de NPO Radio 2-app of de NPO Luister-app.

Frank Evenblij: “We zijn al ver gekomen met Bureau Sport, eerst televisie en radio en dan nu de kans om het nog breder te maken. Via de podcast kan iedereen op elk moment naar Bureau Sport luisteren.”

Erik Dijkstra: “Verhalen van voor én van achter de schermen, meningen die je zelf niet bedacht had en humor om te lachen. Ook nu we de Olympische Spelen op de voet volgen.”

Stevige meningen worden op tafel gelegd, sportmensen worden telefonisch ter verantwoording geroepen en op onregelmatige tijdstippen komt een mystery guest langs. Frank en Erik hebben de ochtendkranten klaarliggen op tafel om het gesprek aan te gaan.

Erik Dijkstra en Frank Evenblij duiden in de eerste Bureau Sport Podcast actuele sporttrends, voorspellen de Olympische Spelen en vragen raad aan tenniskenner Jacco Eltingh en schaatscriticus Ben van der Burg.

Bron: BNNVARA/BM
Foto: Annemieke van der Togt/BNNVARA

Bericht delen