FOX Sports lanceert quiz-app BlikkieTerug
zaterdag 4 mei 2019

FOX Sports lanceert quiz-app BlikkieTerug

FOX Sports heeft in samenwerking met Crowd de quiz-app BlikkieTerug gelanceerd. Hiermee kunnen voetballiefhebbers elkaar uitdagen en voor eens en altijd aantonen wie de grootste kenner is. Wie herkent de meeste Eredivisiehoogtepunten? De app BlikkieTerug is nu gratis beschikbaar voor iOS en Android.

Scoorde ADO Den Haag-keeper Martin Hansen met de hak of met een omhaal tegen PSV? Belandt een spectaculair schot op de lat of in de kruising? In BlikkieTerug beantwoorden spelers vragen over de Eredivisie aan de hand van fragmenten. Vaak van spectaculaire goals en spraakmakende momenten uit de rijke geschiedenis van de Eredivisie.

Net als in een penaltyserie wint degene die na vijf fragmenten de hoogste score heeft. Het puntenaantal wordt bepaald aan de hand van goede antwoorden én de snelheid van het beantwoorden. Spelers kunnen tegen willekeurige tegenstanders spelen, maar ook vrienden uitnodigen via bijvoorbeeld WhatsApp.

BlikkieTerug is nu te spelen met een speciale serie hoogtepunten van het afgelopen Eredivisieseizoen en het speelveld 10 jaar Eredivisie. Er worden regelmatig nieuwe ‘speelvelden’ toegevoegd.

Bron: FOX Sports/BM

Bericht delen