FOX Sports 6: nieuw extra online kanaal
Dinsdag 16 januari 2018

FOX Sports 6: nieuw extra online kanaal

FOX SportsFOX Sports introduceert in binnenkort een extra online kanaal: FOX Sports 6. Dit extra kanaal wordt geactiveerd op de momenten dat er meer live programmering beschikbaar is dan er uitgezonden kan worden via de twee beschikbare tv-kanalen met internationale programmering.

FOX Sports 6 is beschikbaar via www.foxsports.nl en via de FOX Sports apps. FOX Sports 6 is exclusief toegankelijk voor abonnees van FOX Sports International met toegang tot FOX Sports GO. De eerste keer dat FOX Sports 6 wordt ingezet is op 20 februari tijdens het ATP tennistoernooi Rio Open 500. Vervolgens is het kanaal actief op de momenten dat er meer live wedstrijden beschikbaar zijn dan de capaciteit op de tv-kanalen toelaat. Op deze wijze worden er nog meer wedstrijden rechtstreeks aangeboden waarna de kijker zijn eigen keuze kan bepalen.

FOX Sports 6 is exclusief toegankelijk voor abonnees van FOX Sports International met toegang tot FOX Sports GO. Dit laatste verschilt per tv-aanbieder. Meer informatie is te vinden op www.foxsports.nl/go

Bron: FOX Sports

Bericht delen