Format Blindspot keert terug op Concentrate
maandag 5 augustus 2019

Format Blindspot keert terug op Concentrate

Kaj van der Ree, Nesim el Ahmadi en Marije Zuurveld zetten in het nieuwe seizoen van Blindspot alles op alles om hun gasten te verrassen met iets wat ze nooit zullen vergeten. Dit seizoen zetten de presentatoren niet elkaar voor het blok, maar verschillende BN’ers. De desbetreffende gast weet van niks en wordt met een blinddoek en koptelefoon naar een onbekende locatie gebracht. Als de blinddoek af gaat zal hij on the spot een opdracht moeten uitvoeren.

De Concentrate hosts touren stad en land af met hun Blindspot-bus om BN’ers te blinddoeken. In de eerste aflevering is het de beurt aan Maradonnie, beter bekend als rapper Donnie, om in het duister te tasten. De eerste ludieke activiteit van dit seizoen heeft gelijk veel impact: Maradonnie moet live presenteren bij RTL Boulevard. Zal Maradonnie doorhebben waar hij naartoe wordt gebracht en hoe vergaat het presenteren hem?

Naast Maradonnie krijgen ook Nina Warink, Dave Roelvink, Dennis Schouten, Josylvio en Koen Kardashian dit seizoen een blinddoek om. De activiteiten zijn elke week wisselend: van iets wat iemand altijd al had willen doen maar hier het lef nog niet voor had, tot iets wat totaal buiten de comfortzone ligt. Dit zorgt elke week voor spontane en ongemakkelijke reacties, waardoor de kijker de BN’er echt leert kennen.

Blindspot, een in-house productie van RTL MCN, is vanaf maandag 5 augustus wekelijks om 17.00 uur te zien bij Concentrate.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen