Flikken Rotterdam online te volgen door de ogen van bad guy
donderdag 30 augustus 2018

Flikken Rotterdam online te volgen door de ogen van bad guy

Flikken Rotterdam komt terug op 7 september op NPO 1. Dit seizoen is niet alleen op televisie te volgen, maar ook online.

Want dat wat in de serie zelf niet te zien is, kan de kijker online beleven. Via www.flikkenrotterdam.nl komt men terecht in de wereld van de bad guy, een geheime kelder ergens in Rotterdam. Een plek waar dingen gebeuren en bekokstoofd worden die het daglicht niet kunnen verdragen. Wat is zijn drijfveer? Wat maakt dat hij zo in en in slecht is?

Met een nieuwe collega, Noucha, proberen de rechercheurs, na de dood van collega Ben Slachter, de draad weer op te pakken. Heel veel tijd krijgen zij hier echter niet voor als officier van justitie Kiki Ruijters wordt vermoord. Al snel leidt deze zaak naar vastgoedbaron Frits Nekke. Maar wat het team niet weet, weet de kijker dit keer al wel! Het bestaan van de sadistische tweelingbroer van Frits Nekke, Egbert. In zijn geheime kelder, waar alleen de kijker toegang tot heeft, komt zijn duistere kant tot leven en wordt duidelijk hoe slecht hij werkelijk is.

Wat zorgt ervoor dat hij doet wat hij doet en is geworden wie hij is? Op www.flikkenrotterdam.nl zijn elke week nieuwe updates te vinden, worden er aanwijzingen gegeven in oude en nieuwe zaken en zijn er exclusieve scènes te zien. Naast de online experience, heeft de kijker toegang tot de politie database die de rechercheurs in de serie ook gebruiken. Hier zijn updates, dossiers, strafbladen en rapporten van de de patholoog anatoom te vinden. De oplettende bezoeker kan hiermee steeds meer te weten komen over Egbert Nekke en wie hij werkelijk is.

Flikken Rotterdam is vanaf vrijdag 7 september om 20.30 uur te zien bij AVROTROS op NPO 1.

Bron: AVROTROS/BM

Bericht delen