dinsdag 16 januari 2018

Film1 nu ook beschikbaar op PlayStation 4

Het kanaal Film1 Premiere en de digitale on demand service van Film1 op mobiel en internet zijn nu beschikbaar via PlayStation 4. Voor gebruikers van een PlayStation 4 met een Film1-abonnement zijn 400 films en series beschikbaar. 

 

De komende tijd zijn onder meer Spectre, The Revenant, Spotlight, The Martian, De ontsnapping en The Hateful Eight te zien, evenals het gelauwerde drama Carol en de hele Hunger Games-serie.

Kate Marsh, Executive Vice President Western Europe voor Sony Pictures Television Networks: “Film1 staat synoniem voor de nieuwste films en we zijn trots dat we de grootste en mooiste titels van het afgelopen jaar nu naar PlayStation 4-abonnees kunnen brengen op een scherm naar keuze. Of dat nu is via tv, mobiel, tablet of de PlayStation 4 console.”

De 5 kanalen van Film1 (Premiere, Action, Family, Drama en Sundance) en Film1 on demand blijven beschikbaar voor alle grote tv-aanbieders. Film1 Première en de Film1 on demand-service zijn beschikbaar in de PlayStation Store voor € 12,99 per maand. PlayStation Plus-abonnees krijgen een speciale aanbieding van € 9,99 per maand. Alle nieuwe abonnees krijgen als welkomstcadeau de eerste maand gratis.

Bron: Film1/Broadcast Magazine

 

Bericht delen