dinsdag 16 januari 2018

Film1 app ondersteunt Google Chromecast

Donderdag introduceerde Film1 een nieuwe Go app, die nu ook kijken via Google Chromecast ondersteunt. Hiermee is het mogelijk om films en series van Film1 vanaf verschillende apparaten te casten naar de Google Chromecast video streamer, een klein apparaat dat aan te sluiten is op een HDMI poort van een tv.

Film1 Go is gratis onderdeel van het Film1 abonnement bij Ziggo, CanalDigitaal, en recent ook Delta en Caiway.

Bastiaan Driessen, General Manager Film1: “Onze klanten hebben in toenemende mate behoefte om zelf te bepalen wat wanneer gekeken wordt. De Chromecast ondersteuning is de ideale manier om in de slaapkamer of in andere ruimtes waar geen settop box staat, naar de films en series van Film1 te kijken. Met een druk op de knop neemt je tv het dan van je smartphone of tablet over. Wij zijn blij om, naast Ziggo en CanalDigitaal, ook Delta- en Caiway-klanten die een Film1 abonnement hebben deze mogelijkheden nu gratis te kunnen aanbieden.”

Met Film1 Go kan het aanbod van films en series van Film1 op een tablet, pc of mobiele telefoon on demand worden bekeken. Film1 Go werkt via Film1.nl, maar ook met de gratis te downloaden Film1 app voor Apple en Android tablets en smart phones.

Via een login kunnen Film1-abonnees meer dan 300 films, serie-afleveringen, documentaires en concertregistraties bekijken. De Film1 app biedt verder informatie bij het aanbod, waaronder trailers en recensies. Via social media kunnen favoriete films vanuit Film1 Go via de Film1 app worden beoordeeld en geshared met vrienden.

Bron: Film1/Broadcast Magazine

Bericht delen