Ferry Bouman uit Undercover krijgt eigen film: Ferry
woensdag 17 juni 2020

Ferry Bouman uit Undercover krijgt eigen film: Ferry

Ferry Bouman zal de hoofdrol gaan spelen in zijn eigen film. Het personage uit Undercover is zo geliefd dat Netflix heeft besloten om zijn leven verder uit te gaan diepen. Daarom wordt nu gewerkt aan de film Ferry.

In het eerste seizoen van Undercover zijn er twee undercover agenten die Ferry Bouman ten val moeten zien te brengen. De onderkoning van het Zuiden heeft de touwtjes stevig in handen en wordt door acteur Frank Lammers fabelachtig neergezet. In het tweede seizoen, dat in september op Netflix zal verschijnen, is zijn rol beperkter. Bouman zit tenslotte in de gevangenis. Daar is nu een oplossing voor gevonden.

In de film Ferry worden de beginjaren van Ferry Bouman als crimineel onder de loep genomen. Daarin is ook een grote rol weggelegd voor Elise Schaap, die zijn vrouw Daniëlle speelt. De makers van de serie Undercover zullen ook de film produceren. Netflix​ werkte​ voor Undercover samen​ met​ het Vlaamse productiebedrijf​ De​​ Mensen​, distributeur​ Dutch Filmworks​ en​ de VRT. De serie is geregisseerd door Eshref Reybrouck en Frank Devos.

Bron: Netflix/BM

Bericht delen