Dinsdag 16 januari 2018

Feller Media produceert grootste webcast

Feller Media produceert zaterdag de grootste webcast ooit in Nederland op de Conventie van Achlum in opdracht van Achmea. Feller Media is verantwoordelijk voor de registratie en live webcast van ruim zestig speeches, debatten en talkshows die gedurende de dag worden opgenomen, waaronder een uur durende keynote van voormalig president Bill Clinton.

In samenwerking met DutchView, MK2 Frontline Video en Miltenburg AV worden 27 camera’s opgesteld en honderd mensen facilitair ingezet om de dag in beeld te brengen. Het redactie-, regie- en productieteam van Feller Media bestaat uit dertig man.

De livecast is zaterdag van 10.00 tot 19.00 uur te zien via www.conventievanachlum.nl, www.nu.nl  en Omrop Fryslân. De presentatie is in handen van voormalig NOS-presentator Aldith Hunkar.

Niet eerder in Nederland is een dergelijk grote productie opgezet voor uitsluitend online publicatie. DutchView verzorgt de streamingtechniek. De stream wordt geserveerd voor platformen zoals iPhone/iPad, flash en Windows/Silverlight.

Naast de live webcast produceert Feller Media alle video on demand (VOD) voor het event dat na de conventie te zien is via www.conventievanachlum.nl en www.youtube.com/waarzijnwemeebezig.

Bron: Feller Media/Broadcast Magazine

Bericht delen