dinsdag 16 januari 2018

FC Touch op Mediapark Jaarcongres

FC Touch, het zusterbedrijf van uitgeverij en full service communicatiebureau FC Klap, speelt steeds succesvoller in op de toenemende digitalisering. FC Touch heeft een product ontwikkeld dat de mogelijkheid biedt om publicaties te digitaliseren en te bundelen in een unieke app en toont dat op donderdag 26 juni tijdens het Mediapark Jaarcongres (MPJC).

Tal van partijen maken inmiddels gebruik van deze nieuwe, interactieve manier van communiceren. Of het nu gaat om (eenmalige) publicaties, events, jaarverslagen of brochures, dankzij de oplossing van FC Touch kunnen bedrijven of organisaties direct hun (potentiële) klanten, relaties of medewerkers aanspreken, bijvoorbeeld door weblinks of een videoboodschap te integreren

Tijdens het Mediapark Jaarcongres presenteert FC Touch zich tijdens de zogeheten Mix&Match sessies van 25 minuten, waar netwerken, discussie en demo’s centraal staan. Om deel te nemen aan de Mix&Match sessie met FC Touch is wel een toegangskaart voor het MPJC nodig. Registreren kan hier.

Bron: FC Touch/Broadcast Magazine

 

Bericht delen