Familiepodcast Watizzut? krijgt derde seizoen
donderdag 20 juni 2024

Familiepodcast Watizzut? krijgt derde seizoen

Op 1 juli keert de komische familiepodcast Watizzut? terug met een kersvers derde seizoen. In deze populaire podcastserie van de NTR voor NPO Zapp is elke aflevering een bekend voorwerp te gast.

Maar… welk voorwerp is het? Is het een bivakmuts? Een ukelele? Of misschien toch een wc-rol? Presentator Michiel Eijsbouts gaat in gesprek met zijn gasten en met de luisteraars die ‘live’ inbellen. De voorwerpen en de bellers in Watizzut? krijgen hun stem van zes acteurs en cabaretiers. Dit zijn deze keer Vera van Zelm, Merijn Scholten, Plien van Bennekom, Sidar Toksöz, Laura Bakker en Bart Rijnink. Ze zijn allemaal in meerdere afleveringen te horen.

Hints
Tijdens de twaalf nieuwe afleveringen gaat Michiel met zijn gast in gesprek en worden er verschillende hints gegeven. Luisteraars bellen naar de studio om te raden welk voorwerp te gast is. De gesprekken met de verschillende voorwerpen zijn hilarisch voor jong en oud publiek waardoor het leuk is om samen mee te spelen. Spelenderwijs steek je ook nog wat op over de geschiedenis, en eigenaardigheden van de voorwerpen. Elke aflevering eindigt met de Superprijs en een Grote Boodschap van de gast voor het publiek.

De oude en nieuwe afleveringen van Watizzut? beluister je hier of via je favoriete podcastapp. Van maandag 1 juli tot en met maandag 19 augustus verschijnen de nieuwe afleveringen. De presentatie, script en regie zijn in handen van Michiel Eijsbouts. De montage en muziek zijn verzorgd door Berend Dubbe.

Bron: NTR/BM

Bericht delen