Dinsdag 16 januari 2018

Het Familiediner brengt online cursus

EO-presentator en mediator Bert van Leeuwen lanceerde donderdag een online versie van het programma Het Familiediner onder de titel Jouw Familiediner. Van Leeuwen: “Het aantal familieleden dat wij in het programma kunnen verzoenen is beperkt.

Maar omdat ik iedereen een goede relatie met familieleden toewens, hebben we een online cursus ontwikkeld. Er zijn naar mijn overtuiging een hoop ruzies en conflicten die mensen zelf kunnen oplossen. Op deze manier hoop ik eraan bij te dragen dat er nog meer familieconflicten de wereld uitgeholpen worden.”

Jouw Familiediner is een online cursus en opgebouwd uit vijf lessen. Elke les wordt ingeleid en afgesloten door Van Leeuwen. Deelnemers kunnen zelf het tempo van de lessen bepalen en kiezen of ze begeleiding van een getrainde vrijwilliger op prijs stellen.

Jouw Familiediner is gratis en voor iedereen. Ook als je wilt dat andere familieleden het goedmaken. En als je twijfelt of je toch mijn hulp in het tv-programma nodig hebt, kun je dat met een eenvoudige test ontdekken”, aldus Van Leeuwen.

Bron: EO

Bericht delen