Facebook zendt Golden Globes 2018 rode loper-show live uit
dinsdag 16 januari 2018

Facebook zendt Golden Globes 2018 rode loper-show live uit

Benieuwd in welke designerkleding ’s werelds grootste sterren over de rode loper paraderen? Via Facebook Live kun je op 7 januari van 3:00 tot 5:00 uur ’s nachts de Golden Globes Red Carpet pre-show volgen. De presentatoren gaan in dit onderdeel onder andere in gesprek met de genomineerden. Vorig jaar had Twitter de exclusieve uitzendrechten.

Facebook en de Hollywood Foreign Press Association (HFPA) zijn tevreden met de unieke samenwerking. ‘’We vinden het fantastisch om samen te werken met Facebook en kijkers een plek op de eerste rij te geven bij de rode loper. We hopen de algehele kijkervaring te verbeteren, zodat fans thuis kunnen genieten van de show”, aldus HFPA-president Meher Tatna.

Na de rode loper-show begint de 75e editie van de Golden Globes. Het is de eerste keer dat de presentatie in handen is van talkshowpresentator Seth Meyers. Grootste kanshebber dit jaar is The Shape of Water van regisseur Guillermo del Toro. Het fantasydrama is in zeven categoriën genomineerd, waaronder beste film drama.

Bron: Next TV / BM

Bericht delen