Fabienne de Vries terug met Toute Fabienne
zaterdag 17 oktober 2020

Fabienne de Vries terug met Toute Fabienne

Na 25 jaar keert Fabienne de Vries terug met haar populaire programma Toute Fabienne. Dit keer niet op tv, maar op het nieuwe online radiostation GoodLIFE Radio.

Het programma Toute Fabienne is de radiovariant van het gelijknamige tv-programma dat Fabienne de Vries in de jaren 90 dagelijks op de muziekzender The Music Factory (TMF) presenteerde. Alleen nu in een nieuw jasje. Met alle elementen van vroeger, zoals muziek, entertainment, kunst, cultuur en veel interactie.

Fabienne de Vries: “Ik vind het superleuk om na zo’n lange tijd weer terug te zijn met Toute Fabienne. Ook wel een beetje spannend trouwens. Toute Fabienne op TMF was echt mijn kindje, waar ik volledig mijn ei in kwijt kon. Muziek en entertainment, dat is waar mijn passie ligt. Uiteraard zullen we in de radioversie van Toute Fabienne ook weer de link leggen naar muziek uit de jaren 90. En ik hoop ook weer, net als toen, weer veel reacties, verzoekjes en post te krijgen van, in dit geval, luisteraars.”

Toute Fabienne is vanaf 29 oktober elke laatste donderdag van de maand tussen 17.00 en 18.00 uur te horen op GoodLIFE Radio.

Bron: YPCA, De Radiofabriek/BM

Bericht delen