F1 TV-streamingdienst nog niet in Nederland beschikbaar
zondag 15 april 2018

F1 TV-streamingdienst nog niet in Nederland beschikbaar

De onlangs aangekondigde streamingdienst voor de Formule 1 wordt pas bij de Grand Prix van Spanje, die vanaf 11 mei wordt verreden, beschikbaar gemaakt. Daarnaast blijkt dat de dienst aanvankelijk nog niet in Nederland wordt aangeboden, maar wel in België. Dat meldt Tweakers.net.

Wie interesse heeft moet een bedrag tussen de 8 en 12 dollar per maand neertellen, afhankelijk van het land waarin de dienst wordt aangeboden. Omgerekend is dat ongeveer tussen de 6 en 10 euro.

Uit het bericht blijkt dat Nederland nog niet bij de landen zit waar F1 TV Pro, de premiumversie van de dienst met live racebeelden, wordt aangeboden. De Formule 1-organisatie zegt dat er ook een goedkoper F1 TV Access-abonnement komt, zonder live video. Deze dienst moet toegang geven tot tijdmetingen tijdens de race en radiocommentaar. Verder geeft het abonnement toegang tot samenvattingen van races en een videoarchief.

De Formule 1 is in Nederland te volgen bij Ziggo Sport. Daarnaast zendt ook de Duitse commerciële zender RTL Television de race live uit. Op de radio is de Formule 1 te volgen via Grand Prix Radio.

Bron: Tweakers.net/BM

Bericht delen