Dinsdag 16 januari 2018

Erica Terpstra columniste MAXvandaag.nl

Erica Terpstra is nu columniste bij MAX’ ouderenwebsite MAXvandaag.nl. Ze zal aan de slag gaan als het gezicht van het dossier Reizen en publiceert elke maand een reiscolumn. Haar eerste column is maandag verschenen.

Andere columnisten op MAXvandaag.nl zijn onder anderen Janny van der Heijden, Janneke Brinkman-Salentijn, Nico de Haan, Jan Slagter en Koos Postema.

Betrouwbare informatie is voor 50-plussers soms lastig te vinden op het internet. Daarom is MAXvandaag.nl er: een website waar 50-plussers relevante informatie op het gebied van tien verschillende thema’s kunnen vinden, waar onderling debat en opinievorming plaatsvindt en waar ouderen elkaar kunnen inspireren.

De artikelen op MAXvandaag.nl zijn nauw afgestemd op de televisieprogramma’s zodat kijkers voor, tijdens of na de uitzending met elkaar in gesprek kunnen gaan. Ook wordt er web-only content geplaatst. Zo kan men een vlogcursus volgen die gepresenteerd wordt door Joost Timp, maar zijn er ook zwemtips van Inge de Bruijn te vinden.

Bron: Omroep MAX/Broadcast Magazine

Bericht delen