EndemolShine produceert videocontent voor KLM
donderdag 18 oktober 2018

EndemolShine produceert videocontent voor KLM

Voor de multimediale campagne Europa Onontdekt van KLM Nederland gaat het online video label Beyond van EndemolShine Nederland de videocontent produceren.

Het productieteam reist voor het video format – waarvan Krista Arriëns (documentaire maakster en tv-presentatrice van VPRO’s RamBam) het gezicht is – af naar in totaal zestien bekende en minder bekende Europese steden. Hier gaan zij de onontdekte plekken en ook de pareltjes in de bekendere
hotspots vastleggen.

Deze samenwerking vloeit voort uit het strategische partnership van EndemolShine Nederland en de Persgroep Nederland, om onder meer gezamenlijk nieuwe premium content te ontwikkelen voor online platformen. De Persgroep, die de campagne onder andere gaat distribueren en verspreiden, maakte eerder deze week bekend dat hun samenwerking met KLM Nederland met twee jaar is verlengd.

Harm Kreulen, Directeur KLM Nederland: “Citytrips blijven populair. Grote steden zoals Parijs en Londen, kennen de meesten wel. Via Europa Onontdekt willen wij mensen ook wijzen op andere en minder voor de hand liggende bestemmingen. Maar ook in de bekendere bestemmingen gaan we juist de onontdekte plekken bezoeken. Content is een goed middel om onze doelgroepen te prikkelen met tips en wetenswaardigheden over deze bijzondere steden.”

Bron: EndemolShine/BM

Bericht delen