dinsdag 16 januari 2018

Elsa Gorter hoofd Digitaal & innovatie bij KRO-NCRV

Elsa Gorter (33) is vanaf 1 augustus het nieuwe hoofd Digitaal en Innovatie van KRO-NCRV. Mediadirecteur Taco Rijssemus is blij met dit talent uit eigen huis op deze plek. Elsa Gorter begon zes jaar geleden als senior content manager bij de NCRV. Daarvoor was ze onder andere werkzaam als webredacteur bij de VPRO en online marketeer in Londen. 

Taco Rijssemus: “Elsa heeft succesvolle innovatieve projecten opgezet zoals In Therapie, De Monitor, De Slimste Mens en Keuringsdienst van Waarde. Ze heeft een heldere visie op de digitale ontwikkelingen en de uitdagingen waar we als publieke omroep voor staan. Ik ben er van overtuigd dat onder haar leiding de afdeling digitaal en innovatie van de KRO-NCRV nog meer aan innovatiekracht wint.”

Gorter: “Ik wil graag een klimaat stimuleren waarin we het experiment kunnen aangaan; hoe kunnen we interactieve concepten blijven ontwikkelen die aansluiten bij het mediagebruik van deze tijd? Niet innoveren om het innoveren, maar steeds op zoek naar toegevoegde waarde voor ons publiek. En daarin de lat telkens een stukje hoger leggen zodat we in kennis voorop blijven lopen.”

Bron: KRO-NCRV/Broadcast Magazine

 

Bericht delen