dinsdag 16 januari 2018

Eigen app voor Giel Beelen

Dit jaar viert 3FM-dj Giel Beelen tien jaar ochtendshow. Speciaal voor Beelen is er een volledig vernieuwde Giel app ontwikkeld. Daarmee kan de luisteraar constant invloed uitoefenen op de show. Met de app zijn ruim 2000 live nummers direct te beluisteren.

Hart van de vernieuwde Giel app is een interactieve timeline die synchroon loopt met de Ochtendshow. Daarmee is de luisteraar direct op de hoogte van alle ontwikkelingen in de show en is Giel van input te voorzien: een Geile Goedemorgen inspreken, een foto van de zonskopkomst insturen of kiezen welke wekclassic Giel moet draaien. Alles komt rechtstreeks binnen bij Giel, die de inzendingen kan gebruiken in de uitzending. Ook na de uitzending is de timeline te bekijken en alle hoogtepunten direct via de app terug te kijken of luisteren. Met de nieuwe Giel app zit de luisteraar achter de knoppen van de show en wordt het radio programma inhoudelijk ook echt vernieuwd.

Elke werkdag geeft Giel in de Ochtendshow ruimte aan live muziek. Via de app kun je nu non-stop luisteren en kijken naar meer dan 2.000 live songs van bekende bands die in de 3FM studio speelden, zoals De Jeugd van Tegenwoordig, Triggerfinger, Racoon, Elbow en Ben Howard. De collectie live optredens wordt elke dag aangevuld met nieuwe live nummers en met door Giel zelf samengestelde playlists. Ook de bonustracks en de Mega Top50 covers zijn te beluisteren via de app.

De app is vanaf vanaf nu te downloaden in de iTunes App Store en de Google Play Store. Giel is iedere werkdag te horen van 06.00 tot 10.00 uur bij de VARA op 3FM. Zie ook giel.vara.nl/gielapp voor meer informatie.

Bron: Vara/Broadcast Magazine

 

Bericht delen