Eerste aflevering van podcast Op z’n Kop! gelanceerd
donderdag 14 januari 2021

Eerste aflevering van podcast Op z’n Kop! gelanceerd

De podcast Op z’n Kop! van PowNed is vanaf nu te beluisteren. In een half uur zetten Marianne Zwagerman en Rick van Velthuysen wekelijks de wereld van de luisteraar op zijn kop, en krijgt iemand op zijn kop.

In aflevering 1 voelt het podcastduo MKB-voorzitter Jacco Vonhof aan de tand over de rol van ondernemend Nederland in de strijd tegen de coronacrisis.

Nederland blijft tot en met tenminste 9 februari in lockdown. En als we niet uitkijken, krijgen we binnenkort ook nog een avondklok. Uit onderzoek blijkt dat ruim driekwart van de Nederlanders (79 procent) de coronamaatregelen steunt, maar Marianne Zwagerman en Rick van Velthuysen trekken dit ernstig in twijfel.

Intussen staat het water ondernemend Nederland tot aan de lippen en lijkt iedereen met kritiek te worden weggezet als ‘wappie’. Waarom roeren ondernemers zich niet veel meer in de crisis? Zouden zij, vanuit hun ondernemerschap, niet veel slimmere oplossingen kunnen bedenken, vraagt het duo zich af.

Zwagerman en Van Velthuysen spreken er een pittig woordje over met MKB-voorzitter Jacco Vonhof. Gelooft hij de utopisch hoge draagvlakcijfers? En waarom slaat hij niet veel harder met zijn vuisten op tafel bij het doormodderende kabinet? Dat en meer in de eerste aflevering van Op z’n Kop!. Beluister de podcast hier.

Bron: PowNed/BM

Bericht delen