Dinsdag 16 januari 2018

DYTG live te volgen bij #FIRST

Het grootste online video-evenement van Nederland, de Dutch YouTube Gathering (DYTG) is dit jaar voor het eerst ook live op tv te zien. De drukbezochte DYTG wordt komend weekend voor de elfde keer gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht.

 

Het online video evenement is te zien bij #FIRST. Het station zend het populaire mainstage avondprogramma van de Gathering morgen tussen 17.30 en 21.00 uur live uit op kanaal 13, exclusief voor de klanten van Ziggo. Ook op het YouTube-kanaal van #FIRST is de uitzending live te volgen.

Presentatie van het avondprogramma is in handen van onder anderen Joost (EenhoornJoost), Veras (Fijne Vrienden) en Bas (Kutleven). Veras is ook betrokken bij #FIRST als programma-maker en presentator van het #FIRST gameprogramma.

Veras Fawaz: “Bij #FIRST staat alles in het teken van live en interactie met de kijker. Dat we de DYTG 2016 live gaan uitzenden, leek ons daarom niet meer dan logisch. Zo kan iedereen die er niet bij kan zijn dit weekend er toch van genieten!”

#FIRST is een door YouTubers opgerichtte tv-zender, exclusief te ontvangen door alle 4,2 miljoen Ziggo-abonnees op kanaal 13.

Bron: #FIRST/Broadcast Magazine

Bericht delen