DutchChannels lanceert streamingdienst WithLove
woensdag 19 december 2018

DutchChannels lanceert streamingdienst WithLove

Onder de naam WithLove is woensdag een nieuwe Nederlandse streamingdienst van start gegaan die louter feelgoodfilms aanbiedt. WithLove voegt wekelijks vijf nieuwe titels van romantische comedy’s, dramafilms en series aan het aanbod toe.

WithLove is het vierde kanaal van het bedrijf DutchChannels in Hilversum, dat eerder Voorstelling Gemist, New Faith Network en FoodMakers lanceerde.

WithLove begint met honderd titels en groeit in 2019 door naar minimaal 250 titels, waarvan minimaal 50 premièrefilms voor de Nederlandse markt. Tot de titels op het platform behoren Book of Love, Autumn in New York, The Heart of Christmas, Personal Effects en Madame Bovary. De dienst biedt daarnaast ook Nederlandse titels als Hartenstraat en Smoorverliefd.

Iemke Roos, partner bij WithLove: “Wij vinden het heel fijn dat er in deze roerige tijden, met veel negativiteit en ellende, een plek is waar onbeperkt en ongecompliceerd van die liefde kan worden genoten. Dat willen we de kijker met WithLove graag bieden.”

Een abonnement op WithLove kost 5,95 euro per maand. Roos: “Wij gaan met onze doelgroep met WithLove de diepte in. Wij bieden veel meer mooie, liefdevolle en onbekende films.”

Bron: DutchChannels/BM

Bericht delen