Drag Race Holland keert terug bij Videoland
vrijdag 9 juli 2021

Drag Race Holland keert terug bij Videoland

Op vrijdag 6 augustus start het nieuwe tweede seizoen van Drag Race Holland bij Videoland. Stylist en tv-persoonlijkheid Fred van Leer neemt ook dit seizoen de presentatie voor zijn rekening.

Drag Race Holland is een afvalrace waar tien drag queens acht weken lang tegen elkaar strijden. Door middel van de meest diverse uitdagingen en runway shows laten ze zien wat zij in huis hebben. Ze hebben maar één doel voor ogen; gekroond worden tot de tweede Nederlandse Drag Race Superstar.

Iedere week nemen de twee queens die het minst hebben gepresenteerd tijdens de opdrachten en met hun looks op de runway, het tegen elkaar op in een legendarische lip sync battle. Wie wint: ‘Shantay you stay!’, wie verliest: ‘Sashay away!. Ze worden naast Fred van Leer beoordeeld door een jury die, net zoals de deelnemende drag queens, op een later moment bekend worden gemaakt.

Het tweede seizoen van Drag Race Holland, geproduceerd door Vincent TV Producties, is vanaf vrijdag 6 augustus wekelijks met een nieuwe aflevering te zien bij Videoland.

Het eerste seizoen van deze Nederlandse versie van RuPaul’s Drag Race verscheen in het najaar van 2020 op Videoland. Dragartiest Envy Peru kwam als winnaar uit de bus. RuPaul’s Drag Race telt in de Verenigde Staten al dertien reguliere seizoenen

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen