Dinsdag 16 januari 2018

Star Wars-documentaire voor early birds

Pathé Thuis begint vandaag met reserveringen voor de Star Wars-film The Force Awakens. Fans kunnen de film met korting kopen, onbeperkt kijken én krijgen gratis toegang tot de documentaire Secrets of the Force Awakens; A Cinematic Journey. Pathé Thuis is de enige Nederlandse aanbieder met deze documentaire en maakt deze exclusief toegankelijk voor de voorverkoop.

 

“Na het grote succes in de bioscoop, zal er ook veel interesse zijn voor de reserveringen thuis. We verwachten dat The Force Awakens echt een film is die fans in eigendom willen hebben om zo meerdere malen te kunnen kijken. De documentaire The Secrets of The Force Awakens is nog niet eerder vertoond en is tijdelijk alleen bij Pathé Thuis te zien. We kunnen echte fans dus extra kwalitatieve content bieden. Gebruikers hebben tot 6 april de tijd om te reserveren.”

The Force Awakens is de beste bezochte Star Wars-film ooit in Nederland. In dit deel gaan de rebellen, die strijden tegen het Galactische Keizerrijk, op zoek naar de beroemde Jedi Master Luke Skywalker. Hij is de enige die een nieuwe opstand kan leiden. De hoofdrollen worden gespeeld door Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, John Boyega en Oscar Isaar.

Bron: Pathé Thuis/Broadcast Magazine

Bericht delen