Documentaire Bram Moszkowicz vanaf woensdag bij Videoland
dinsdag 31 maart 2020

Documentaire Bram Moszkowicz vanaf woensdag bij Videoland

Vanaf 1 april is de nieuwe documentaire Bram Erop of Eronder te zien bij Videoland. Bram Moszkowicz werd in 2013 als advocaat geschrapt van het tableau, maar nu wil hij graag terugkomen.

In de documentaire volgt misdaadverslaggever John van den Heuvel hem in aanloop van de zitting van het Hof van Discipline tot aan de uitslag van 30 maart. John spreekt voor en tegenstanders onder wie Geert Wilders, Jeroen Pauw en Elsevier-journalist Gerlof Leistra. En hij reist met Bram Moszkowicz langs zijn hoogte- en dieptepunten en volgt hem tijdens de belangrijkste zitting van zijn leven. Moszkowicz mag niet opnieuw aan de slag gaan als advocaat.

John van den Heuvel: “In deze documentaire volgde ik Bram vanaf de dag dat hij voor het Hof van Discipline zijn terugkeer in de advocatuur bepleitte. Wij kennen elkaar al meer dan 25 jaar en het was de afgelopen jaren treurig te zien hoe Moszkowicz’ ooit zo glansrijke carrière eindigde. In openhartige gesprekken vertelt hij me over die inktzwarte periode in zijn leven en reageert hij op het besluit op 30 maart van de tuchtrechters om hem niet meer toe te staan zijn vak uit te oefenen.”

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen