Divimove verandert bedrijfsnaam in We Are Era
woensdag 9 juni 2021

Divimove verandert bedrijfsnaam in We Are Era

Divimove wordt We Are Era. Na een succesvolle integratie van RTL MCN, UFA X en TUBE ONE Networks en de samenvoeging met United Screens, het grootste online videonetwerk van Scandinavië, opereert Divimove voortaan onder een nieuwe overkoepelende merknaam.

Met de nieuwe merknaam zinspeelt We Are Era op haar pioniersrol in het digitale ecosysteem. “Sinds 2012 ondersteunen we onze partners om in een snel veranderende digitale wereld in te spelen op de laatste trends en ontwikkelingen. Met de toevoeging van psychografische segmentatie aan onze expertise hebben we een sterke positie om doelgroepen met gedeelde interesses en denkbeelden in heel Europa te bereiken”, zo licht Ruben Stuurman, Managing Director van We Are Era, toe.

Content, talent en bereik
Het aanbod van diensten en services voor opdrachtgevers is enorm uitgebreid. We Are Era’s in-house studio ontwikkelt en produceert content voor alle platforms. Van branded content-formats op TikTok tot documentaires voor omroepen en streamingdiensten.

Ook de Talent Agency binnen We Are Era ondersteunt en begeleidt binnen Nederland een divers portfolio van 200 digitale talenten met cross-platform bereik. Daarnaast biedt We Are Era adverteerders toegang tot alle relevante platforms maar ook tot de grootste brandsafe media inventory (1500 kanalen en maandelijks bereik van ruim vier miljard videoweergaven) op YouTube.

We Are Era
We Are Era is een mediabedrijf waarin studiowerkzaamheden, talent management, digital rights management en distributie vanuit heel Europa onder één dak worden samengebracht. Sinds 2019 is het bedrijf met 240 werknemers en kantoren in Amsterdam, Berlijn, Keulen, Kopenhagen, Parijs, Madrid, Milaan en Stockholm een 100% dochteronderneming van RTL en Bertelsmann Group.

De content van We Are Era wordt ontwikkeld en gedeeld voor en door mensen in heel Europa. Werkzaamheden van We Are Era omvatten content creatie, productie en distributie voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers op videoplatforms als TikTok, YouTube, Facebook, Instagram, Pinterest, Snapchat en Twitch.

Bron: We Are Era/BM

Bericht delen